Se incarca...

Garantia produselor

Toate produsele oferite spre vanzare pe site-ul nostru au garantie intre 2 si 10 ani.

Pentru a beneficia de garantie trebuie sa pastrati factura fiscala si bonul fiscal.

Formularul de retur il regasiti in contul dumneavoastra de utilizator. Daca nu aveti cont pe site-ul nostru trebuie se ne trimiteti pe email (comenzi@ismokeit.ro ) o solicitare de retur. In continutul email-ului treceti numarul facturii si data achiztionarii.

Produsul sau produsele achizitionate online de pe site-ul nostru pot fi returnate sau inlocuite in termen de 30 zile. Conform legislatiei din Romania (reglementata prin OUG 34/2014) returnarea produselor se face in maxim 14 zile dar magazinul/siteul nostru vine in ajutorul clientilor cu prelungirea perioadei de returnare pana la 30 zile calendaristice.

Daca un produs achizitionat nu te multumește 100%, il poti returna in 30 de zile calendaristice de la momentul livrarii. Formularul de retur trebuie trimis pana cel tarziu in a 30-a zi calendaristica. Puteti returna produsul/produsele fara a invoca un motiv anume. Costul de returnare al produsului/produselor ii revine in exclusivitate cumparatorului.

Daca nu ati primit ceea ce ati comandat, costul de returnare al coletului este suportat de catre firma noastra SHOP MAGAZIN UNIVERSAL GSM SRL. 

Veti primi un alt produs (NOU) sau banii inapoi in maxim 14 zile calendaristice din momentul in care produsul defect ajunge la noi si constatam ca defectiunile nu au fost cauzate de lovituri sau alte cauze ce nu depind de noi.

Costul de trimitere al coletului cu noul produs este suportat de catre firma noastra SHOP MAGAZIN UNIVERSAL GSM SRL.

Banii ii veti primi integral intr-un cont bancar pe care ni-l veti pune dvs la dispozitie pe adresa de email comenzi@ismokeit.ro

Garantia nu se acorda atunci cand:

Utilizarea produsului s-a facut în conditii neadecvate (ex: tensiune de alimentare necorespunzătoare, impamantare inexistenta sau gresita, actiunea socurilor, vibratiilor, loviturilor sau altor forme de abuz fizic).

Manipularea sau instalarea a fost gresita (ex: utilizarea altor modele de surse de alimentare sau accesorii decat cele livrate sau indicate de producator).

Prezinta deteriorari termice, mecanice şi plastice ale produsului datorate incendiilor, accidentelor, vibratiilor, intemperiilor, neglijentei in utilizare sau a oricaror alti factori, independent de producator.

Produsul prezinta urme de utilizare.

Daca aveti neclaritati cu privire la acordarea garantiei, ne puteti contacta la nr de telefon 0721611111 sau pe adresa de e-mail comenzi@ismokeit.ro

Va punem la dispozitie si tel: 0219551 Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului.

Toate conditiile de acordare a garantiilor se regasesc in Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii si regimul juridic al contractelor la distanta.

SHOP MAGAZIN UNIVERSAL GSM SRL

  • Sediu social: Sos Oltenitei Nr.138 Bl.P6 Sc.1 Ap.20 Sector 4 Bucuresti
  • Reg. Com: J40/7418/25.05.2016
  • Cod fiscal: RO36126949
  • Email: comenzi@ismokeit.ro
  • Program: Luni-Vineri 09:00 – 20:00
  •                  Sambata:   09:00 – 15:00
  •                  Duminica:  inchis (Toate comenzile efectuate duminica vor fi onorate incepand cu ziua de luni)
  •  
  • Tel: 0721 611 111

·    Cont ING : RO62INGB0000999907319706