Se incarca...

Ce tipuri de seminte cannabis exista?


Ti-ai pus intrebarea ce tipuri de seminte de cannabis exista? Iti raspundem printr-un articol dedicat acestui aspect. Semintele se impart in: seminte feminizate, autoflowering si regular.

Ce sunt semintele de cannabis feminizate?

Semintele de cannabis feminizate sunt seminte care sunt produse prin provocarea starii monoeiste sau hermafrodite la o planta de sex feminin.

Semintele feminizate produc plante care sunt aproape identice cu aceasta planta parinte feminina auto-polenizata, deoarece este prezent doar un singur set de gene. Acest lucru este denumit uneori "clonarea prin samanta" si de principiu nu va produce nicio planta de sex masculin. Cu toate acestea, majoritatea producatorilor de seminte feminizate nu trec printr-un proces lung (si costisitor) de identificare a unei plante mama complet stabile pentru productia de seminte. Multe seminte, daca nu cele mai feminizate, sfarsesc prin a fi hermafrodite, care pot avea ca rezultat flori cu seminte in ele si randamente reduse.

Este cunoscut faptul ca plantele de cannabis feminzate produc plante feminine in peste 97% din cazuri si sunt mai usor de crescut.

Ce sunt semintele de cannabis autoflowering?

Majoritatea plantelor de cannabis isi incep ciclul de inflorire atunci cand fotoperioada sau durata de timp in care sunt expuse la lumina in fiecare zi este redusa la undeva intre 12 si 14 ore, indiferent de marimea sau varsta plantei. Cu toate acestea, specia cu auto-inflorire va incepe sa infloreasca odata ce planta atinge o anumita varsta.

Unii crescatori au incrucisat specia de cannabis Ruderalis cu THC scazut, cu alte soiuri mai puternice pentru a crea tulpini de inflorire automata. Aceste tulpini vor produce flori de cannabis indica, sativa sau hibride, care incep sa infloreasca de indata ce ajung la maturitate. Acest lucru este de dorit mai ales in zonele climatice nordice, unde verile sunt scurte si reci. Plantele de inflorire automata pot fi lansate la inceputul primaverii si vor inflori in cele mai lungi zile de vara pentru a beneficia de cea mai buna lumina de calitate disponibila. Spre deosebire de mamele cu clone, tulpinile de inflorire automata nu pot fi tinute intr-o stare vegetativa.

Este cunoscut faptul ca plantele de cannabis autoflowering cresc mult mai repede decat cele feminizate (3-4 saptamani), au o concentratie de THC mai scazuta, iar ca inaltime sunt mai mici si au un procentaj de CBD (canabidiol) mult mai ridicat.

Ce sunt semintele regular?

Semintele regular de cannabis provin de la un gen masculin si un gen feminin si pot produce fie plante masculine, fie feminine.

Vrei sa colectionezi sau sa oferi cadou unui prieten drag seminte canabis feminizate sau seminte cannabis autoflowering pentru conservarea genetica a acestora? Mentionam faptul ca acestea sunt originale, sigilate de producator pentru autenticitatea lor. Multe dintre aceste seminte de cannabis au castigat premii internationale si le poti gasi aici.

P.S. Magazinul nostru nu promoveaza, nu sustine, nu incurajeaza consumul de droguri, cultivarea si recoltarea mugurilor si semintelor de cannabis (marijuana). 

Articole asemanatoare

Afla care sunt unele din cele 5 branduri de renume international, producatori de seminte cannabis si soiurile ce i-au facut celebri in toata lumea.
Recunoasterea corecta a semintelor de canabis. Pastrare, aspect, culoare. Locuri de cumparare.