Se incarca...

Cum alegi seminte canabis de calitate? Sunt legale?


Cum sa alegeti seminte de cannabis de calitate superioara?

Odata ce ati decis sa achizitionati seminte de cannabis feminizate, autoflowering sau regulare (normale) pentru conservarea genetica sau sa le faceti cadou cuiva drag, v-ati lovit de intrebarea: de unde iau seminte de calitate? Din fericire pentru tine, stim cateva trucuri si le share-uim cu tine.

Cum sa gasiti seminte de inalta calitate si sanatoase?

1. Aspect si culoare

Semintele de inalta calitate au anumite calitati estetice care le separa de semintele care nu sunt la fel de sanatoase. Cele mai viabile seminte sunt maro, bronz sau chiar negre, deoarece semintele imature au culori mai deschise, cum ar fi alb, galben sau verde pal. Unii oameni chiar sustin ca cele mai bune seminte prezinta pete intunecate sau modele de benzi si ca ar trebui sa existe un luciu pe suprafata lor atunci cand sunt tinute in lumina.

2. Dimensiune si forma

Puteti identifica calitatea semintelor de canabis dupa marimea si forma lor. Cele mai mari seminte cu cea mai simetrica forma rotunda sau de lacrima sunt cele mai bune, in timp ce semintele imature sunt mici si au adesea o forma neregulata.

3. Duritate si durabilitate

Cele mai bune seminte au o coaja exterioara tare, cu o suprafata neteda, fara crapatura, in timp ce semintele nedorite au suprafete moi care se incretesc, crapa sau se destrama complet.

4. Pastrare

Ar trebui sa pastrati semintele intr-un loc racoros, intunecat (chiar si in congelator), astfel incat sa nu putrezeasca sau sa se formeze mucegai.

Ar trebui sa evitati :

-semintele verzi sau albe (sunt imature), semintele prea mici (sunt slabe) si semintele crapate (nu sunt de calitate).

Sunt legale semintele de canabis?

Da, sunt legale de cumparat in Romania. Se pot vinde ca suveniruri, cadouri pentru cineva drag, pentru conservare genetica, iar daca sunt ambalate si sigilate de producator atunci este garantata autenticitatea lor.

Unde puteti gasi cele mai bune seminte de canabis?

Daca se intampla sa fiti in Olanda, va fi usor sa gasiti cateva seminte de cannabis excelente intr-unul din centrele sau bancile locale de seminte. Spania si USA sunt alte centre complexe cu banci de seminte cannabis de inalta calitate.

Din fericire pentru voi, gasiti seminte de cannabis din aceste tari aici, de la producatori mondiali precum: Dinafem, Royal Queen Seeds, Greenhouse Seeds Co, Barneys Farm, Sensi Seeds, Paradise Seeds etc.

In concluzie, indiferent de tipul semintelor de canabis pe care va decideti sa le cumparati, asigurati-va ca sunt sigilate si ambalate de producator.

P.S. Magazinul nostru nu promoveaza, nu sustine, nu incurajeaza consumul de droguri, cultivarea si recoltarea mugurilor si semintelor de cannabis (marijuana). 

Articole asemanatoare

Afla care sunt unele din cele 5 branduri de renume international, producatori de seminte cannabis si soiurile ce i-au facut celebri in toata lumea.
Afla ce inseamna seminte feminizate, autoflowering sau regular.