Se incarca...

Vaporizatoare mecanice, tot ce trebuie sa stii despre ele

Vaporizatorul mecanic este ideal pentru tine daca esti fumator de pipa sau daca doresti sa experimentezi un nou mod de a fuma ierburi, tutun sau concentrate dabs. Vaporizatoarele mecanice folosesc principiul incalzirii mecanice a unei camere, cu ajutorul unei torte sau brichete.
Vaporizatoarele mecanice sunt puternice, performante si personalizabile. Sunt incalzite manual si dispun de aceeasi tehnologie de baza, nu au baterii si nu trebuie conectate pentru incarcare.

Vaporizatoarele VapCap ale DynaVap au o abordare unica si ultra-portabila, toate modelele fiind produse in USA. Ceea ce le deosebeste de alte vaporizatoare mecanice este un capac cu un sistem incorporat care permite utilizatorului sa controleze temperatura. Capacul atinge un click o data ce dispozitivul atinge temperatura dorita, iar cand temperatura scade sub acest nivel, se da din nou click. Acest mecanism simplu este foarte eficient si face VapCap foarte usor de utilizat.
Gama de vaporizatoare mecanice de la
DynaVap este conceputa pentru a furniza cele mai bune arome prin designul mecanic elegant, fluxul de aer de neegalat si tehnologia fara baterii. 


Pipa Vapocane si Cane Gun se transforma dintr-o pipa de sticla intr-un excelent vaporizator. Vei consuma numai substantele cu adevarat dorite din amestecul de plante in loc sa arzi planta, un flux de aer fierbinte trece prin planta si inhalezi componentele active ale tutunului sau ale plantelor, fara a le arde. Un avantaj al vaporizatoarelor mecanice este ca unele dintre acestea au lichid in interiorul lor si pot fi introduse in frigider, astfel calitatea fumului este mult imbunatatita: fumul devine placut, neted si usor.

Pipa Vaporizator 150mm sau 250mm este fabricata din sticla rezistenta la caldura si frig. Pentru a te bucura de aburul matasos, pipa vine impreuna cu un racitor cu bile, care este inconjurat de apa, pentru racirea fumului, iar pentru abur mai racit, poti introduce pipa in frigider. Vaponic este un vaporizator din sticla borosilicata cu un sistem dublu de vaporizare a aerului patentat, bazat pe convectia si conductia de caldura, ceea ce permite sa inhalati vapori raciti si puternici. Gasesti aici toate aceste tipuri de vaporizatoare.

In concluzie, bucura-te de aceasta noua experienta de vapat si daca te-ai hotarat sa achizitionezi un vaporizator mecanic nu uita sa iei cu tine si o torta.

Articole asemanatoare

Afla care sunt cele mai apreciate vaporizatoare ierburi si dabs concentrate. Mai este Mighty in top?
Va prezentam cateva tipuri de vaporizatoare pentru plante uscate, tutun, concentrate - ceara crumble ulei.
Mod de functionare si curatare al vaporizatoarelor de ierburi uscate si concentrate. Ce sunt vaporii rezultati din ele?