Se incarca...

Top 5 Vaporizatoare portabile din 2019

Daca esti in cautarea celui mai bun vaporizator portabil de ierburi, dabs esti in locul potrivit! In cele ce urmeaza iti prezentam Top 5 Vaporizatoare Portabile din 2019.

Mighty este alegerea perfecta pentru cei care doresc o calitate a vaporilor de prima clasa. Ofera o viata extraordinara a bateriei si o constructie extrem de durabila, de inalta calitate de la un producator de incredere: Storz & Bickel.
Este un vaporizator portabil extrem de eficient, usor de folosit, actionat de baterie, de inalta performanta, cu electronica de control precisa. Aerul incalzit permite evaporarea usoara. Cu afisajul LED proeminent si butoanele plus si minus, temperatura poate fi setata direct pe dispozitiv.DaVinci IQ inlocuieste calea de vapori de sticla fragila cu un zirconiu ceramic robust, care maximizeaza productia de vapori si aroma. Dispune de ecran inovator cu LED-uri in loc de citire traditionala, care afiseaza temperatura si diferite moduri de ventilare. Are o camera de incarcare ceramica mare. Pentru o sesiune extrem de personalizata, utilizatorii pot face ajustari prin aplicatia smartphone a unitatii. Pax 3 este un vaporizator portabil compact si elegant, all-in-one, capabil sa vaporizeze ierburi uscate si extracte din plante (dabs). Foloseste tehnologia de detectare a buzelor pentru a spune cand il folosesti, astfel incat sa incalzeasca camera, care de altefel este foarte buna. Are o aplicatie Bluetooth pentru apelarea la temperaturi exacte. Arizer Air II este o alegere excelenta pentru cei care cauta vapori gustosi, eficienta excelenta, debit mare de aer deschis si baterii inlocuibile intr-un vaporizator portabil.
La fel ca versiunea originala Air si Solo 2, Arizer Air 2 utilizeaza atat incalzirea prin conductie, cat si incalzirea prin convectie pentru o extractie armonioasa si eficienta.DaVinci MIQRO pastreaza adevarata mostenire inovatoare in perfectionarea aromei pure de vapori de la predecesorul sau DaVinci IQ. Cu MIQRO, poti schimba de la "smart paths" la controlul precis al temperaturii sau la modul Boost cu un simplu click pe un buton. Acest vaporizator se gaseste in 2 variante Basic Collection si Explorers Collection. Ambele vin foarte bine echipate, in plus Explorers Collection are: 1 baterie de rezerva, 2 huse, o manusa, grinder card, pearl si garniture extra, adaptor mouthpiece extins. Tot ce iti trebuie si chiar in plus.Pentru ca ai terminat de citit toate informatiile, speram ca alegerea celui mai bun vaporizator portabil este acum o sarcina mai usoara pentru tine. Alege-l pe cel care se potriveste nevoilor si preferintelor tale!

Articole asemanatoare

Mod inovator de a experimenta arta vaparii la "pipa" cu ajutorul unui vaporizator mecanic din titan, otel inoxidabil, sticla si lemn nobil.
Va prezentam cateva tipuri de vaporizatoare pentru plante uscate, tutun, concentrate - ceara crumble ulei.
Mod de functionare si curatare al vaporizatoarelor de ierburi uscate si concentrate. Ce sunt vaporii rezultati din ele?