Se incarca...

Ce tipuri de vaporizatoare exista? Avantaje pentru sanatatea ta!

Exista numeroase produse care sa faciliteze procesul de vaporizare, inclusiv vaporizatoare portabile, vaporizatoare tip pen, vaporizatoare desktop (cunoscute si sub denumirile de vaporizatoare de birou), vaporizatoare mecanice sau vaporizatoare pentru concentrate (dabs ceara crumble cristale ulei).

Vaporizator Portabil

Vaporizatoarele portabile sunt cea mai populara forma de vaporizator. Sunt mici, compacte si puternice. Cu ajutorul acestor vaporizatoare poti vaporiza tutun, ierburi, ceara sau ulei. Astfel de vaporizatoare sunt:

Vaporizator DaVinci IQ se distinge prin designul sau elegant si prin inteligenta sa remarcabila. Bazat pe incalzirea prin convectie, "IQ" are un flux de aer cu camera ceramica / zirconiu care asigura un gust incomparabil al aburului din plante. O camera de aroma detasabila, realizata si din zirconiu, asigura o racire a aburului. Daca aceasta camera este umpluta cu ierburi, actioneaza ca un ameliorator de gust, iar aburul devine si mai aromat.


Vaporizator Flowermate V5 Nano cu fluxul de aer izolat de electronica cu convectie de 30% si conductivitate de 70%, este potrivit pentru vaporizarea ierburilor uscate, precum si a concentratelor pretioase precum ulei si ceara.


Vaporizator tip Pen

Vaporizatoarele pen sunt subtiri, cilindrice, usor de tinut in mana, confortabile la atingere si mereu inovatoare.

Vaporizator Flowermate Aura este un vaporizator ultra-portabil, creat atat pentru materiale uscate (ierburi, tutun, plante) cat si pentru lichide. Afisajul digital creste si permite utilizatorului sa se adapteze la performanta exacta a temperaturii. Aura ofera o eficienta maxima a calitatii si o viata exceptionala a bateriei pentru dimensiunea sa, facandu-l unul dintre cele mai extraordinare vaporizatoare de la Flowermate.


Vaporizator Desktop

Vaporizatoarele Desktop sunt, in general, vaporizatoare "stay at home", care in mod normal trebuie sa fie conectate la priza. Desi aceste vaporizatoare nu sunt portabile, vaporii de birou ofera in general vapori de calitate superioara, printr-o sursa de incalzire prin convectie si ofera mult mai multe caracteristici. De exemplu, poti obtine atasamente cu baloane numai pentru vaporizatoare stationare. De asemenea, vaporii stationati uneori permit sesiuni de grupuri, spre deosebire de sesiunile solo-vape. Acestea sunt in mod obisnuit echipate cu boluri mai mari si sisteme de incalzire mai robuste, care fac ca plantele vaporizatoare sa iti ofere o experienta relaxanta si plina de satisfactii.

Unul dintre cele mai cautate Vaporizatoare Desktop este Storz & Bickel Volcano Digital. Sistemul de vaporizare VOLCANO dizolva arome si ingrediente active din ierburi prin vaporizarea aerului fierbinte. Tratamentul optim al ingredientelor active reduce la minimum atingerea substantelor nocive si a mirosurilor. Toate partile care directioneaza aerul si vaporii sunt fara gust si food-safe. Exploatarea ingredientelor active, fiind de 3-4 ori mai mare comparativ cu fumatul, este un aspect care face ca investitia in dispozitiv sa se plateasca in cel mai scurt timp posibil. Alte avantaje sunt: balonul lipsit de intretinere, designul optimizat al camerei de umplere, reducerea condensului si reducerea pierderilor de vapori datorita etansarii optimizate.


Un alt exemplu de Vaporizator Desktop este TopVapor Leaf LED. Ierburile sunt incalzite cu un curent fierbinte de aer, astfel incat sa apara vapori aromatici. Combustia este redusa si prin urmare, inhalezi substante mai putin nocive, cu un abur curat si placut.


Vaporizator Mecanic

Vaporizatorul mecanic este ideal pentru tine daca esti fumator de pipa sau daca doresti sa experimentezi un nou mod de a fuma ierburi, tutun sau ulei. Vaporizatoarele mecanice folosesc principiul incalzirii mecanice a unei camere pentru tutun, ierburi sau ulei, cu ajutorul unei torte sau brichete.

Ca si avantaj al acestor vaporizatoare este ca unele dintre vaporizatoare au lichid in interiorul lor si pot fi introduse in frigider, astfel calitatea fumului este mult imbunatatita: fumul devine placut, neted si usor.

Cel mai bine vandut vaporizator mecanic este Pipa Vapocane si Cane Gun. Se transforma dintr-o pipa de sticla intr-un excelent vaporizator. Vei consuma numai substantele cu adevarat dorite din amestecul de plante, in loc sa arzi planta, un flux de aer fierbinte trece prin planta si inhalezi componentele active ale tutunului sau ale plantelor, fara a le arde. 

Pipa Vaporizator 150mm sau 250mm este fabricata din sticla rezistenta la caldura si frig. Pentru a te bucura de aburul matasos, pipa vine impreuna cu un racitor cu bile, care este inconjurat de apa, pentru racirea fumului, iar pentru abur mai racit, poti introduce pipa in frigider. 

Vaporizator pentru concentrate Ceara si Ulei

Vaporizatoarele pentru concentrate functioneaza la temperaturi mai inalte decat vaporizatoarele pentru ierburi uscate. Acest lucru se datoreaza faptului ca cerurile si uleiurile se evapora la temperaturi mai ridicate decat florile sau plantele uscate.

Vaporizatoarele pentru ceara si ulei sunt pentru tine daca coresti sa experimentezi un nou mod de a vaporiza: ceara si ulei. De preferat este sa achizitionati branduri precum: Flowermate, GreenLightVapes, Muad Dib sau XVAPE.

Sfat general valabil pentru vaporizatoarele electrice cat si pentru vaporizatoarele mecanice: pentru utilizarea corecta a vaporizatorului este indicat sa folositi un grinder pentru maruntirea ierburilor.

Articole asemanatoare

Afla care sunt cele mai apreciate vaporizatoare ierburi si dabs concentrate. Mai este Mighty in top?
Mod inovator de a experimenta arta vaparii la "pipa" cu ajutorul unui vaporizator mecanic din titan, otel inoxidabil, sticla si lemn nobil.
Mod de functionare si curatare al vaporizatoarelor de ierburi uscate si concentrate. Ce sunt vaporii rezultati din ele?